Bordplader efter mål i Århus og omegn

Om Ho Bordplader

Bordplader efter mål i træ er et hit

Hos HO Bordplader finder du et stort udvalg af flotte materialer til bordplader efter mål. En af de store tendenser i øjeblikket er bordplader efter mål i træ. Træbordplader er et oplagt valg i moderne såvel som traditionelle køkkener. De tilfører varme til rummet og skaber en hyggelig atmosfære. Men træ er ikke blot flot at se på – det er også et slidstærkt materiale, som kan holde i lang tid.

Få et tilbud på bordplader efter mål i Århus og omegn

Har du spørgsmål til vores materialer, eller vil du have et tilbud, så tøv ikke med at kontakte os. Vi har beliggenhed nær Århus og kører ud i hele Jylland og på Fyn.

Du kan ringe på telefon 40 15 44 86 eller skrive via mail info@ho-kr.dk. Du er også meget velkommen til at udfylde vores kontaktformular, så besvarer vi din henvendelse så hurtigt som muligt.

Læs også mere om: Køkkenbordplader i træ, corian bordplade, laminat og linoleum.

Vi tilbyder også sprøjtelakering af plader, låger og møbler.

Hvorfor vælge os

Andre materialer

Vi har naturligvis andre materialer, så vi altid kan finde en løsning, der opfylder netop dine ønsker. Uanset hvilket materiale, du vælger til dine bordplader, sørger vi hos HO Bordplader for, at det bliver opmålt og monteret perfekt. Se et udvalg af vores materialer her på siden.