VI HAR BORDPLADER TIL ET HVERT BORD

Bordplader efter mål i Århus og omegn

Bordplader i træ er et hit

Hos HO Bordplader finder du et stort udvalg af flotte materialer. En af de store tendenser i øjeblikket er bordplader i træ. Træbordplader er et oplagt valg i moderne såvel som traditionelle køkkener. De tilfører varme til rummet og skaber en hyggelig atmosfære. Men træ er ikke blot flot at se på – det er også et slidstærkt materiale, som kan holde i lang tid.

Andre materialer

Vi har naturligvis andre materialer, så vi altid kan finde en løsning, der opfylder netop dine ønsker. Uanset hvilket materiale, du vælger til dine bordplader, sørger vi hos HO Bordplader for, at det bliver opmålt og monteret perfekt. Se et udvalg af vores materialer her på siden.

Kontakt os for yderligere information

Har du spørgsmål til vores materialer, eller vil du have et tilbud på en opgave, så tøv ikke med at kontakte os. Vi har beliggenhed nær Århus og kører ud i hele Jylland og på Fyn.

Du kan ringe på telefon 40 15 44 86 eller skrive via mail info@ho-kr.dk. Du er også meget velkommen til at udfylde vores kontaktformular, så besvarer vi din henvendelse så hurtigt som muligt.