Corian bordplader i Århus og omegn

Corian

Corian bordplader i Århus – lavet efter mål

Corian bordplader ® samler fordelene fra stort set alle andre typer i én bordplade. Det signalerer luksus og eksklusivitet – og så er Corian® bordplader både praktiske og smukke.

Corian solid surface er et ekstremt alsidigt materiale, der er udviklet i 60’erne i Holland, og i dag er anerkendt og anvendt af designere og arkitekter verden over. Corian® er HORNs kvalitets mineralplade der fås i tykkelserne; 12, 30, 40 og 60 mm, samt i et væld af farver og design, og kan dermed tilpasses enhvers stil i både køkken og/eller bad.

Den daglige rengøring klares med rent varmt vand på en opvredet klud. Ved snavs anvendes en opvredet klud samt almindeligt universalrengøringsmiddel. Undgå brug af slibende eller syreholdige produkter og tør som udgangspunkt væske op med det samme.

HORN anbefaler altid brug af skærebræt og bordskåner, og generelt bør alle pletter fjernes omgående, for opretholdelse af en ensartet overflade.

Vaskeilægning – Corian:

Når du køber en Corian® bordplade kan du selvfølgelig vælge imellem et bredt udvalg af både vores stål-, komposit- og porcelænsvaske. Stål– og komposit vaske kan underlimes i Corian.

Du har dog også muligheden for at få en vask i samme materiale, således at vask og bordplade går ud i et. Corian® vaske i vores program svejses sammen med pladen således vask og bordplade optisk går ud i et.

Bemærk: Opbukket stålbund anbefales i Corian® køkkenvaske.

Du finder de forskellige modeller nederst på siden.

Vaskens flange og evt. bakke kan optage plads under bordpladen.
Hanehuller boret direkte i plader pålimet spånplader, anbefales ikke, da spånpladekernen er porøs og fugtabsorberende.

Skal vi tage en uforpligtende snak om Corian bordplader?

Kontakt os, og lad os tage en uforpligtende snak om din opgave, og om Corian bordplader er det rigtige valg. Ring til os på telefon 40 15 44 86 eller skrive via mail info@ho-kr.dk. Vi har beliggenhed nær Århus, men kører ud i hele Jylland og på Fyn.

Vi tilbyder også sprøjtelakering af plader, låger og møbler.

Corian bordplader

Tekst på vej.

Materiale nørder:

Vil du blive klogere på din kommende bordplade eller finde fif og tricks til korrekt vedligehold, der gør at din bordplade vil holde sig smuk i mange år?

Under vores produktvejledning giver vi råd og vejledning til alle vore materialer.

DER TAGES FORBEHOLD FOR TRYKFEJL OG LØBENDE ÆNDRINGER I BILLEDER.