Dekton

Dekton

Dekton bordplader i Århus og omegn

Dekton er den mest ridsefaste overflade på markedet. Materialet er mere slidfast end Granit -Det anbefales dog at anvende skærebrædder, da produkter med højere hårdhedsgrad kan forårsage varige skader, som ikke kan udbedres.

Dekton® er markedets mest farveægte keramiske materiale. Det betyder at nuanceforskelle fra plade til plade minimeres samt at materialet er UV-bestandig, og dermed ikke falmer over tid. Dekton® er endvidere modstandsdygtig overfor pletter, samt temperatur choksikker fra både ekstrem varme og kulde, og tåler således også at varme redskaber placeres direkte på overfladen.

Vaskeilægning – Keramik & Dekton:

Der findes flere forskellige monteringsmuligheder keramik.

  • Planlimning: Det vil sige at vaskens flange er synlig. Vær opmærksom på at vaske er ikke 100% plane, så der kan forekomme ”flimmer” i flangen.
  • Underlimning: Det vil sige at vasken limes fast helt under hele pladens godstykkelse.
  • Integrallimning: Enkelte vaske tilbydes som integrallimet i keramik. HORN integrallimer med en 45˚ samling som giver et unikt resultat hvor vask og bordplade går ud i et.

Bemærk: Vaskens flange og evt. bakke kan optage plads under bordpladen. Særligt gældende for plan– og underlimning samt ved komposit vaske.

Kontakt os

Er du i gang med et bygge-/renoveringsprojekt, eller trænger køkkenet bare til at nogle nye bordplader, så kontakt os på telefon 40 15 44 86 eller skrive via mail info@ho-kr.dk til en uforpligtende snak. Vi kan rådgive dig om netop dit bord, så du får den helt rette løsning.

Materiale nørder:

Vil du blive klogere på din kommende bordplade eller finde fif og tricks til korrekt vedligehold, der gør at din bordplade vil holde sig smuk i mange år?

Under vores produktvejledning giver vi råd og vejledning til alle vore materialer.