Granit og keramik bordplader i Århus og omegn

Granit, komposit, keramik

Granit og keramik bordplader – Smukke bordplader i natursten

Både natursten og granit bordplader samt keramik bordplader har mange fordele, og hos HO Bordplader i Århus har vi et stort udvalg. Du vil med natursten være sikker på, at ingen andre har en bordplade lig din. Der er nemlig unikke forskelle i både farvenuancer, overfladens mønster og egenskaber, alt efter hvilken sten du vælger.

Granit bordplader i natursten holder hele livet

Vælger du en granit bordplade eller en anden natursten, er du sikker på, at du får et af de hårdeste materialer.
Sten er altid en klassiker, og det kan holde til hverdagens brug hele livet ud.
Du kan bestille tid og besøge vores udstilling i Lystrup, hvor du kan få et indblik i de mange muligheder med natursten – også om aftenen eller i weekenderne, når du har tid. Her kan vi også rådgive dig i løsninger, der matcher dine behov.

Komplet løsning med opmåling, levering og montering

Når du vælger HO Bordplader, er du sikret en komplet løsning; vi kommer både ud og måler op, leverer
bordpladen og monterer den. Du er sikret, at der er tjek på processen, og at det er den samme mand, der kommer ud og måler op, der også monterer bordpladen.
Vi vejleder dig også i, hvordan du bedst vedligeholder din bordplade i natursten, så den holder sig flot år efter år.

Varmesikker og slidstærk bordplade

Vores keramik bordplader er lavet af Dekton®, hvor overfladen er ekstra ridsesikker og slidstærk. Du kan derfor få glæde af din bordplade i keramik i mange år, uden den mister sine gode egenskaber og flotte overflade.

Keramik bordplader kan modstå selv høje temperaturer

De helt store fordele ved keramik bordplader er, at den er meget modstandsdygtig overfor varme. Har du derfor varme potter og pander, kan du sætte dem direkte på bordpladen i keramik uden at skulle have fat i en bordskåner inden.
Du kan få keramik bordplader i forskellige nuancer, og for at sikre farven ikke mister sin karakter, er materialet
UV-sikkert. Den holder sig derfor flot, selvom bordpladen er i brug hver eneste dag.

Kom på besøg i vores udstilling i Århus

Vil du have en keramik bordplade, kan du få et indtryk af dine muligheder her på hjemmesiden. Vi har også åbent for besøg i vores udstilling, hvis du bestiller tid. Du kan både besøge os i hverdagene efter aftale, men vi kan også åbne aften og weekend, når det passer ind i dine planer.
På vores udstilling i Århus får du kyndig rådgivning, og du kan se de forskellige materialer til bordplader i naturligt lys og monteret med forskellige typer af køkkenvaske.

Ring og hør mere eller besøg os i Århus

Vil du høre mere om mulighederne med bordplader, er du meget velkommen til at kontakte os. Du kan ringe på telefon 40 15 44 86 eller skrive via mail info@ho-kr.dk. Vi kører i Århus samt resten af Jylland og Fyn.

Granit, komposit og keramik bordplader

Tekst på vej.

Se mere om komposit bordplader her.

Hvorfor vælge os

Praktisk og elegant løsning

Tekst på vej.