Kompaktlaminat bordplader i Århus og omegn

Kompaktlaminat

Kompaktlaminat bordplader i Århus og omegn

Med en kompaktlaminat bordplade får man en utroligt slidstærk & hygiejnisk bordplade, og overflade er derfor oplagt hvis man ønsker en arbejdsplads, som kan holde til at blive brugt uden særlig vedligeholdelse, andet end almindelig rengøring der klares med rent varmt vand på en opvredet klud. I modsætning til almindelig laminat, kan kompaktlaminat bordplader dog tåle vand -Også i længere tid, da vand ikke kan trænge ind i overfladen.

Kompaktlaminat bordplader muliggør derudover mere minimalistiske udtryk, det det i ordeste forstand er ‘kompakt laminat’. Du slipper med andre ord for den almindelige kerne, og får istedet flere 100 lag af laminat der er komprimeret til en utrolig stærkt og hårdfør overflade.

Vaskeilægning – Kompaktlaminat:

Vaske i vores program underlimes i kompaktlaminat ved at fræse ud i materialet. Limningen er så stærk, at vasken kan modstå et samlet tryk på op til 100 kg.

Ved valg af vask kan det være en god ide at tage højde for materiale- og pladetykkelse samt monteringsmetode, da vaskens flange og evt. bakke kan optage plads under bordpladen.

HORN anbefaler understøtningsplader hvis flange og bakke er en udfordring

Stærk og holdbar løsning med et tyndt look

En kompaktlaminat bordplade er meget hårdfør og solid, og den kan trods det tynde look let holde til vægten af
din køkkenvask. Materialet består, som navnet også fortæller, af mere end 100 lag laminat, der er komprimeret og kompakt.
Du får en hygiejnisk overflade, der er let at vedligeholde, og den kan til forskel fra mange andre typer tåle vand, da det ikke kan trænge ind.

Komplet bordplade uden kanter

En stor fordel ved bordplader i kompaktlaminat er, at du slipper for kanter. Du får en komplet bordplade i ét stykke, hvor der ikke er monteret kanter.
Kanter kan både samle skidt og snavs, men kanter gør også bordpladen mere modtagelig overfor fugt, der kan trække ned i materialet. Det slipper du for med kompaktlaminat bordplader.

Se udvalget af farve på vores udstilling

Du har mange muligheder for både farver og overflader med kompaktlaminat bordplader. Bestil tid til at komme forbi vores udstilling, hvor du kan se alle nuancer og få et bedre indtryk af, hvad der matcher dit køkken.
Vi kan samtidigt rådgive dig i de bedste løsninger, så dine køkkendrømme kan blive til virkelighed.

Ring og hør mere om kompaktlaminat bordplader

Vil du høre mere om mulighederne med bordplader, er du meget velkommen til at kontakte os. Du kan ringe på telefon 40 15 44 86 eller skrive via mail info@ho-kr.dk. Vi kører i Århus samt resten af Jylland og Fyn.

Kompaktlaminat bordplader

Tekst på vej.

Materiale nørder:

Vil du blive klogere på din kommende bordplade eller finde fif og tricks til korrekt vedligehold, der gør at din bordplade vil holde sig smuk i mange år?

Under vores produktvejledning giver vi råd og vejledning til alle vore materialer.