VI HAR LAMINAT BORDPLADER TIL ET HVERT BORD

Laminat bordplader i Århus og omegn

Laminat bordplader efter mål i Århus

Hos HO Bordplader kan vi tilbyde laminat bordplader efter mål. Pladerne er af højeste kvalitet til konkurrencedygtige priser. Laminatplader er et kunstmateriale, der består af flere lag papir og lim. Papiret og limen bliver presset sammen under meget højt tryk og høj temperatur.

Laminat bordplader er nemme at rengøre

En laminat bordplade er til dig, der ønsker en robust og slidstærk bordplade. Det er en af de billigere løsninger. Pladerne er vedligeholdelsesfrie og nemme at rengøre, så du behøver ikke at stresse over eksempelvis spildt rødvin eller karry, da det nemt kan tørres væk.

Stort udvalg af farver

Vi har et stort udvalg af farver og mønstre på vores laminatbordplader, så uanset hvilken stilart du ønsker, er vi sikre på, at vi kan finde en god løsning. Vi kører ud til dig i Århus og omegn og måler op, så vi sikrer os, at bordpladerne passer helt perfekt til dit køkken. Du kan også med fordel vælge laminat til overflader i dit bryggers eller på badeværelset. Vi kører også i resten af Jylland samt på Fyn.

Se eksempler på farver og mønstre her.

Vi tilbyder også sprøjtelakering af plader, låger og møbler.

Kontakt os

Er du i gang med et bygge-/renoveringsprojekt, eller trænger køkkenet bare til at nogle nye bordplader, så kontakt os på telefon 40 15 44 86 eller mail info@ho-kr.dk til en uforpligtende snak. Vi kan rådgive dig om netop dit bord, så du får den helt rette løsning

Laminat bordplader

Tekst på vej