Laminat bordplader i Århus og omegn

Laminat

Laminat bordplader i Århus og omegn

Laminat bordplader har i mange år været udskældt for at være kedelige og grimme -Men nye produktionsmetoder og designmæssige løsninger har muliggjort at laminat bordplader i dag kan snyde selv den bedste til at tro, at der er tale om en sten, træ, skifer o.l. når man ser overfladen.

Overfladen er selvfølgelig stadig praktisk, prisvenlig og nem at vedligeholde og er derfor det oplagte valg, hvis man ønsker en arbejdsplads som kan holde til at blive brugt uden særlig vedligeholdelse, andet end almindelig rengøring, der klares med rent varmt vand på en opvredet klud. Overdreven brug af opvaskemiddel kan give en fedtet overflade, der kan fjernes med ØkoClean.

Certificeringer:

HORN ønsker at give vore kunder muligheden for at kombinere design og kvalitet med certificeringer der støtter op om den bæredygtige udvikling og sætter standarden for hvad man kan forvente. Alle vores laminatdecors er derfor som minimum indeklima certificeret med Indoor Air Comfort – Gold, en indeklimacertificering der garanterer at din HORN laminatbordplade overholder internationale miljøstandarder, krav og lovgivninger til VOC-emission. Alle decors fås endvidere som Svanemærket der sikrer at træet stammer fra ansvarligt skovbrug, kemikalieforbruget er kontrolleret og/eller mindsket samt at HORN som virksomhed støtter op om ansvarlig og cirkulær udvikling.

Når du klikker dig gennem gallerierne vil laminatfarver der fås som svanemærkede være markeret hermed.

Kontakt os

Er du i gang med et bygge-/renoveringsprojekt, eller trænger køkkenet bare til at nogle nye bordplader, så kontakt os på telefon 40 15 44 86 eller skrive via mail info@ho-kr.dk til en uforpligtende snak. Vi kan rådgive dig om netop dit bord, så du får den helt rette løsning.

Laminat bordplader

Tekst på vej.

Vaskeilægning – Laminat:

Vaske i vores program underlimes i laminat. Pladen udfræses således at vasken kan underlimes direkte under den 0,8-0,9 mm. tykke laminat. Limningen er så stærk, at køkkenvaske kan modstå et samlet tryk på op til 100 kg.

Hanehuller boret direkte i pladen anbefales ikke, da spånpladekernen er porøs og fugtabsorberende. Brydes spånpladen, bør denne forsegles med silikone, også ved udskæringer til kogeplader.

Bemærk: Specielt ved mørke, højglans og ensfarvede laminater kan flangen give gennemskin i laminaten.

Ved valg af vask kan det være en god ide at tage højde for materiale- og pladetykkelse samt monteringsmetode, da vaskens flange og evt. bakke kan optage plads under bordpladen.

Materiale nørder:

Vil du blive klogere på din kommende bordplade eller finde fif og tricks til korrekt vedligehold, der gør at din bordplade vil holde sig smuk i mange år?

Under vores produktvejledning giver vi råd og vejledning til alle vore materialer.

Du kan også downloade vores minivejledning til pleje af laminat her.

Læs også mere om bordplader i kompaktlaminat.