Linoleum bordplader i Århus og omegn

Linoleum

Linoleum bordplader i Århus efter mål

Linoleum er et designmæssigt smukt naturprodukt. Linoleum bordplader har den egenskab, at uundgåelige småridser på overfladen, med tiden kan forsvinde af sig selv -Men vær dog forsigtig med materialet hvis det anvendes til arbejdsplads i køkkenet. Linoleum bordplader er ikke varmefast, så der skal anvendes afsætningsriste til varme gryder.

Daglig rengøring klares med en opvredet klud i rent varmt vand. Sæbespånevand anvendes, hvis linoleum bordpladen er meget beskidt. HORN anbefaler også Forbo’s linoleumsrens. Anvend ikke almindelig opvaskemiddel og skrappere midler!

Vaskeilægning – Linoleum:

Køkkenvaske i vores program planlimes i linoleum.

Bemærk: Ikke alle vaske er fremstillet til planlimning.

  • Hanehuller boret direkte i pladen anbefales ikke, da spånpladekernen er porøs og fugtabsorberende. Brydes spånpladen, bør denne forsegles med silikone, også ved udskæringer til kogeplader.
  • Ved valg af vask kan det være en god ide at tage højde for materiale- og pladetykkelse samt monteringsmetode, da vaskens flange og evt. bakke kan optage plads under bordpladen.

Se også corian bordplader og laminat bordplader.

Ring og hør mere

Vil du høre mere om mulighederne med bordplader, er du meget velkommen til at kontakte os. Du kan ringe på telefon 40 15 44 86 eller skrive via mail info@ho-kr.dk. Vi kører i Århus samt resten af Jylland og Fyn.

Vi tilbyder også sprøjtelakering af plader, låger og møbler.

Linoleum bordplader

Tekst på vej.

Materiale nørder:

Vil du blive klogere på din kommende bordplade eller finde fif og tricks til korrekt vedligehold, der gør at din bordplade vil holde sig smuk i mange år?

Under vores produktvejledning giver vi råd og vejledning til alle vore materialer.