Massivtræ

Massivtræ

Massivtræ bordplader i Århus og omegn

Den rigtige bordplade til dit køkken er det vigtige touch, der giver rummet sjæl. Bordpladen fortæller, hvem du er, og giver daglig glæde til livet i køkkenet.

Med en eksklusiv bordplade i massivt træ tager du et stykke natur med ind i køkkenet. Det massive træ giver varme og stemning – uanset om dit drømmekøkken er minimalistisk, romantisk eller traditionelt. Det er tidløst og æstetisk. Det skaber en fornemmelse af ægthed, og så er det både lunt og behageligt at røre ved.

Vaskeilægning – Massivtræ:

Vaske i massivtræ monteres ved underfræsning, hvor vasken fastgøres ca. 5,5 mm under bordpladens overkant med beslag og silikone mellem vask og træ. Vasken fastgøres så træet kan arbejde. Kanten fases for at give en flot og holdbar overgang mellem træ og vask, hvor en skarpkantet overgang hurtigt vil blive ødelagt.

Porcelænsvaske fastgøres så bordpladen går ud over vaskeflangen, for at de ujævnheder der er i en porcelænsvask skjules under pladen.

  • Hanehuller boret direkte i pladen anbefales ikke. Vælg i stedet vask med bagkant.
  • Ved valg af vask kan det være en god ide at tage højde for materiale- og pladetykkelse samt monteringsmetode, da vaskens flange og evt. bakke kan optage plads under bordpladen.

Kontakt os

Er du i gang med et bygge-/renoveringsprojekt, eller trænger køkkenet bare til at nogle nye bordplader, så kontakt os på telefon 40 15 44 86 eller skrive via mail info@ho-kr.dk til en uforpligtende snak. Vi kan rådgive dig om netop dit bord, så du får den helt rette løsning.

Ahorn

Tekst på vej.

Akacie

Tekst på vej.

Ask

Tekst på vej.

Bambus

Tekst på vej.

Birk

Tekst på vej.

Bøg

Tekst på vej.

Eg

Tekst på vej.

Valnød

Tekst på vej.

Iroko

Tekst på vej.

Jatoba

Tekst på vej.

Kirsebær

Tekst på vej.

Mahogni

Tekst på vej.

Teak

Tekst på vej.

Thermo

Tekst på vej.

Wenge

Tekst på vej.

Materiale nørder:

Vil du blive klogere på din kommende bordplade eller finde fif og tricks til korrekt vedligehold, der gør at din bordplade vil holde sig smuk i mange år?

Under vores produktvejledning giver vi råd og vejledning til alle vore materialer.