Natursten

Natursten

Natursten bordplader i Århus og omegn

Granit er et relativt hårdt materiale bestående af mineralerne kvarts, feldspat og moskovit, hvor marmor er mere blødt grundet en opbygning af primært kalksten og mineraler.
Fælles for begge er at det er natursten med stor variation i nuancer, mønstre og egenskaber afhængigt af stenens oprindelse. Vær derfor opmærksom på at hver plade vil være unik og afhængigt af stentypen vil overfladen være mere eller mindre åben.

Vaskeilægning – Natursten:

Der findes flere forskellige monteringsmuligheder granit.

  • Planlimning: Det vil sige at vaskens flange er synlig. Vær opmærksom på at vaske er ikke 100% plane, så der kan forekomme ”flimmer” i flangen.
  • Underlimning: Det vil sige at vasken limes fast helt under hele pladens godstykkelse.
  • Underfræsning: Det vil sige vasken monteres ca. 10-12 mm., under bordpladens overkant.
  • Integrallimning: Enkelte vaske tilbydes som integrallimet i granit. HORN integrallimer med en 45˚ samling som giver et unikt resultat hvor vask og bordplade går ud i et.

Bemærk: Vaskens flange og evt. bakke kan optage plads under bordpladen. Særligt gældende for plan– og underlimning samt ved komposit vaske.

Kontakt os

Er du i gang med et bygge-/renoveringsprojekt, eller trænger køkkenet bare til at nogle nye bordplader, så kontakt os på telefon 40 15 44 86 eller skrive via mail info@ho-kr.dk til en uforpligtende snak. Vi kan rådgive dig om netop dit bord, så du får den helt rette løsning.

Materiale nørder:

Vil du blive klogere på din kommende bordplade eller finde fif og tricks til korrekt vedligehold, der gør at din bordplade vil holde sig smuk i mange år?

Under vores produktvejledning giver vi råd og vejledning til alle vore materialer.