Køkkenvaske i Århus og omegn

Vaske

Vi har køkkenvaske i Århus til ethvert køkken

Er du på udkig efter en lækker køkkenvask, der skal passe perfekt til din bordplade? Du kan komplimentere dit bordpladevalg med en køkkenvask fra førende leverandører af kvalitets køkkenvaske.

Når du vælger en vask fra vores sortiment, får du altid en vask der er integreret i bordpladen. Vi anbefaler denne løsning, da det først og fremmest giver et lækkert og eksklusivt udtryk, men også fordi du på den måde slipper for en vask der er ilagt bordpladen, med synlig kant der kan samle sig skidt omkring.

Hvilken køkkenvask skal du vælge?

Når du vælger din kommende vask til køkken og/eller bryggers er der flere ting du skal være opmærksom på.

Passer den i vaskeskabet?

Din køkkenkonsulent vil råde og vejlede dig til at tage det rette valg, der passer til både din stil og køkkenets mål.

Man kan dog med fordel, indledende tjekke at vasken passer i skabets størrelse, da dette er afgørende for, hvor stor en vaskekumme du kan vælge. Når du bladrer gennem HORNs vaskesortiment, har vi hjulpet dig ved at notere om vasken passer til en skabstørrelse maksimum: 50, 60 eller 80 cm.

Ring og hør mere

Vil du høre mere om mulighederne med bordplader, er du meget velkommen til at kontakte os. Du kan ringe på telefon 40 15 44 86 eller skrive via mail info@ho-kr.dk. Vi kører i Århus samt resten af Jylland og Fyn.

Lavabo køkkenvaske

Tekst på vej.

Hvilket materiale?

Hos HORN kan du få vaske i stål, komposit og porcelæn. I vores mineralske bordplader (Corian® og GetaCore®) har du endvidere, i enkelte farver, mulighed for at få en vakuumpresset badvask, samt køkkenvaske i samme materiale med opbukket stålbund.

Der er fordele og ulemper ved alle materialer. Generelt er de forskellige producenter dog kommet meget langt ifht. kvalitet og holdbarhed, så som udgangspunkt anbefaler vi dig at vælge en vask, der passer til lige netop din stil. Husk dog altid at læse vores råd og vejledning om pleje og vedligehold under HORN Academy – Pleje & Vedligehold af vaske.

Stålvaske:

Stålvaske har i mange år været kendt som den gode, praktiske vask. Stålvaske har dog udviklet sig meget over de seneste år, og er i dag meget mere en bare en praktisk vask.
Du kan få mange lækre og eksklusive stålvaske. Kvaliteten på HORNs stålvaske er upåklagelig uanset model, men finishen er dog forskellig imellem modellerne.
OBS:

 • Stålvaske vil få mindre overfladeridser ved ibrugtagning. Disse har kun visuel betydning

Kompositvaske:

Kompositvask er fællesbetegnelsen for en Silgranitvask fra Blanco, en Fragranitvask fra Franke, en Cristalitevask fra Intra Juvel samt HORNs egne vaske; Core & Target. Alle er produceret i en blanding af granit og akryl. Standard farven i HORNs program er på tværs af alle brands en mørk grå/sort antrazit. Fører vi andre farver som standard, vil dette være angivet. Du har dog altid mulighed for at forespørge farver udover vores sortiment (disse vil være angivet under leverandørernes egen hjemmeside)
OBS:

 • Brugen af kogende vandhane, vil med tiden kunne misfarve kompositvaske, grundet gentagen påvirkning af kogende vand på et koncentreret område. Åben derfor som udgangspunkt kun den kogende vandhane når vandet skal bruges i kop, gryde eller lignende.
 • Kompositvaske kan, hvis man er uheldig, revne ved voldsom kulde/varme chok eller ved stød/slag. Vi gør opmærksom på at dette ikke er en produktfejl.
 • Anbefalet minimum pladetykkelse ved kompositvaske er 30 mm. Kompositvaske kan monteres i tyndere plader, men vær opmærksom på vasken kan være tykkere end pladetykkelsen, hvorfor det kan være nødvendigt tilpasse vasken til korpus eller at anvende understøtningslister.

Porcelænsvaske:

Porcelæn er et keramisk produkt af kaolin, kvarts og feldspat. Porcelænsvaske formes, tørres og bliver derefter brændt 900-1600°C.

OBS: 

 • Ved underlimning af proceslænsvaske, kan der forekomme en synlig kant indenfor tolerancen: 5-10 mm

Vaske i Corian® & GetaCore:

Når du køber en Corian® eller GetaCore bordplade kan du selvfølgelig vælge imellem et bredt udvalg af både vores stål-, komposit- og porcelænsvaske. Du har dog også muligheden for at få en vask i samme materiale, således at vask og bordplade går ud i et.

Køkkenvaske i programmet svejses sammen med pladen mens badvaske vakuumpresses ud af selve materialet.

Du finder de forskellige vaske muligheder i Corian® & GetaCore® under de respektive sider.

OBS:

 • Vaskene svejses sammen med pladen. I visse farver har du endvidere mulighed for at få vakuumpressede badvaske.
 • Nogle Corian® køkkenvaske kan leveres uden opbukket stålbund. HORN anbefaler dog altid at vælge opbukket stålbund, da det beskytter bedre mod dagligdags slitage.

Bemærk:

  • Køkkenvaske leveres som standard m. strainer.
   • Tilkøb inkluderer: Løftop, ekstra hanehul, sæbedispenser, vandlås, afløbssæt (inkl. bagudvendt) m.v.
    • Vær opmærksom på at HORN ikke er bekendt med udformning af vaskeskabet, og således ikke kan bestemme retning på afløbssæt.
 • Gældende for badvaske med overløb: Disse leveres uden afløbssæt, da dette følger med armatur.
 • Gældende for badvaske uden overløb: Disse leveres af lovpligtige årsager med tvangsåben bundventil, da HORN ikke kender til udformningen af badeværelsets afløb.

DER TAGES FORBEHOLD FOR TRYKFEJL OG LØBENDE ÆNDRINGER I BILLEDER.

Komplimenter dit bordpladevalg med en vask fra førende leverandører af kvalitets vaske.

Når du vælger en vask fra vores sortiment, får du altid en vask der er integreret i bordpladen.

Vi anbefaler denne løsning, da det først og fremmest giver et lækkert og eksklusivt udtryk, men også fordi du på den måde slipper for en vask der er ilagt bordpladen, med synlig kant der kan samle sig skidt omkring.